Despre noi

Ivona Ambienti a luat fiinta din dorinta de a imparti cu dumneavoastra pasiunea pentru rafinamentul designului italian de interior.

De atunci, nu am incetat sa multiplicam relatiile cu noi si noi furnizori din acest sector, ceea ce ne permite astazi sa va punem la dispozitie o gama foarte larga de modele si finisaje apartinand diferitelor stiluri, de o calitate proprie unei tehnologii la a carei performanta s-a lucrat de multe decenii.

Partenerii nostri sunt firme renumite in domeniu, indeosebi italiene dar si cativa producatori locali, alesi dupa o atenta selectie.

Vrem sa fim un sprijin real pentru cei care nu au sau nu vor sa aloce prea mult timp amenajarilor casei sau biroului, intr-o lume atat de solicitanta, dar care isi doresc si stiu sa aprecieze calitatea. Conceptul de la care am pornit si pe care l-am dezvoltat continuu, este acela de a oferi solutii complete pentru mobilarea, iluminarea si decorarea spatiilor cu diverse destinatii, nu doar printr-o oferta variata de produse, dar si printr-un serviciu de consultanta in alegerea stilului, formelor si materialelor, in raport cu preferintele fiecaruia dintre clienti, pe care ne straduim sa le intelegem cat mai bine. Suntem atenti la cele mai mici detalii, atat in propunerea solutiilor cat si in punerea lor in practica considerand ca ele fac diferenta intre un proiect deosebit si unul obisnuit.